Приложението Banafo записва и превръща в текст аудио и видео от всеки уебсаит и онлайн срещи

3 умения, с които да повишите вниманието си и комуникационната си интелигентност с Банафо

1. Умението да сте тук и сега

Воденето на записки е ключова необходимост по време на срещи и докато учите или се занимавате с информация, към която искате да се върнете по-късно. Но воденето на записки е съвкупност от допълнителни физически и ментални дейности, които крадат вниманието ви и възможността да сте присъствени в момента, тук и сега. 

В резултат е възможно да не успеете да дадете най-доброто от себе си, да се уморите по-бързо, да пропуснете важна информация или направо да загубите времето си.

Докато сте в онлайн среща, воденето на записки възпира активното слушане, отвлича погледа от събеседника, лишава от сетива, които са необходими за ефективна комуникация.

Представете си, че компютърът ви води записките вместо вас.

Възможно е! Банафо прави автоматични записи и превръща в текст (дори на български език) аудио и видео от всеки уеб сайт и онлайн срещи.

Можете да се върнете по всяко време на точното място и да чуете и да прочетете всичко важно.

С Banafo можете да записвате и транскрибирате YouTube, Zoom, Google Meet, Messenger, WhatsApp и много други.

По време на конферентни обаждания, например при провеждане на Zoom обаждания в браузъра, Банафо ще запише и направи транскрипция на целия разговор с всички участници. (Записът работи и когато сте с изключен микрофон – така можете да си водите гласови бележки по време на самото обаждане.)

2. Умението да владеете информацията онлайн

Приложението за браузър Banafo записва и превръща в текст всичко във вашия браузър, докато работите и се забавлявате, включително: онлайн срещи, гласови бележки, обаждания, конференции, уроци, новинарски уебсайтове, просто всичко във вашия браузър!

Текстът може да използвате за толкова много неща: да създавате съдържание, да пишете статии, да включите в презентации.

Текстът, записът, бележките, важните моменти, снимките на екрана и дори резюме с най-важното от записа, ще намерите в профила си, подредени и на едно място.

3. Умението да имате време

Напълно е възможно да спечелите часове за ценните за вас неща и хора, когато премахнете дейности, които консумират времето ви.

Не е нужно да се лутате в часове информация, за да стигнете до най-важното.

Спестете времето си. С Banafo имате запис и текст от всичко в браузъра, както и можете да маркирате важни моменти, да правите снимки на екрана и напишете нещо важно, например: да си направите препратка към нещо, което ви е впечатлило.Освен това, Банафо изпраща автоматично обобщение с най-важните моменти от аудиото или видеото, което сте предоставили или записали.

Как да използвате Banafo

Наистина лесно! Banafo използвате лесно и директно от браузъра. Кликнете на копчето за запис и Banafo ще започне моментално да записва и транскрибира всичко. Ползвате функции за водене на бележки, отбелязване на важни моменти и правене на снимки на екрана. Когато приключите разговора си, ще получите всичко, включително транскрипцията, във вашия профил.

Когато сте в онлайн среща, не е нужно разрешение от администратора на разговора, за да направите запис и транскрипция. Уверете се, че не затваряте браузъра си, преди да завършите записа си, освен ако не искате да го анулирате.

Как да инсталирате Banafo разширението за браузър

Кликнете тук, за да свалите Banafo за Chrome
Кликнете тук, за да свалите Banafo за Edge
(скоро Banafo ще работи и в Opera).

Ако линковете по-горе не работят за вас, отидете в разширенията за браузаъра си и потърсете Banafo.

Активирането е бързо. След като инсталирате Banafo, кликнете върху забавната иконка на банан в браузъра си, за да отворите разширението на Banafo и да започнете запис.

Предимства на Banafo

Разширението на браузъра Banafo е безплатно за изтегляне и ще разполагате с достатъчно място, ако използвате услугата от време на време.

Можете да получите допълнително място и допълнителни функции с платената версия. Можете да свалите разширението Banafo днес и да започнете да оптимизирате бележките си, обажданията си и да подобрите продуктивността на следващата си среща.

Banafo е едно от онези неща, за които не знаете, че ви е необходимо, докато не го опитате.

Подарете си силата на удобството и ефективността.